DE CHINESE LANGE MUUR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 561 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Chinese Lange Muur. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:47 Eten zou bezorgd worden om 17:45! Gebeld om 18:15 waar het bleef. Er werd gezegd dat de bezorger onderweg was. 18:35 weer gebeld want het was er nog niet. Toen bleek dat de bon helemaal niet was doorgekomen. Alles was lauw! Jammer
27 nov 2022 om 19:35 Inderdaad, het is een zondag en er is een WK. Maar dan is meer dan 1,5 uur nog steeds best lang. Vooral omdat aangegeven wordt dat de verwachte bezorgtijd 30-55 minuten is. Het eten was lauw. De smaak was verder goed en de bezorgster vriendelijk.
27 nov 2022 om 0:15 erg lekker
23 nov 2022 om 20:03 Was goed eten
19 nov 2022 om 21:05 Moest bijna 2,5 uren wachten op mijn eten. Kwam door een storing zeiden ze. Toen ik voor de derde keer belde zei ik dat ik hoopte dat het eten tenminste warm was. Nou dat was niet het geval. Het was hooguit lauw
19 nov 2022 om 20:16 Eten was heerlijk
19 nov 2022 om 19:32 Bezorger was prima op tijd ! Eten goed op smaak ! Alleen was het niet warm :(
3 nov 2022 om 6:57 Heerlijk !
31 okt 2022 om 9:38 twee menu's besteld , eten was heerlijk, goed warm, min puntje was dat we een bamiloempia hadden besteld en een tauge loempia hebben gekregen . op afgesproken tijd bezorgd. Top dus !!!!
27 okt 2022 om 19:59 Bezorging was ruim binnen aangegeven tijd. Het eten zelf waren we jammer genoeg niet kapot van.
22 okt 2022 om 20:41 Heerlijk gegeten Tjaptjoi met bami en nasi en saté stokjes de babi pang gang was vergeten
5 okt 2022 om 20:20 Super service, elke keer weer..